SAMSUN / AYVACIK - Döngel Cumhuriyet İlkokulu

03628190545
Döngel Mahallesi Deli İbrahim Mevki No11 Ayvacık/SAMSUN
Vizyon
Bilimsel Teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren, örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenebilen, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek; İlgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar kazandırmak suretiyle hayata hazırlamaktır.
Sobalı
Yol asfalttır. Okula ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Dağınık yerleşim. Komşu köylere ulaşım kolay. Okulun mevkiisi merkezi bir konumdadır.
İle 80, İlçeye 15 km uzaklıktadır.